Wednesday, May 29, 2013

Monday, May 27, 2013

Inai Pengantin Sheila 24 May 2013, Taman Indah Permai

Cuti hari wesak pun buat inai juga tau. Kali ni  untuk my colleague. Dgr kata dia anak supritendan polis. Nananana.. teda kena mengena o kan. Hihihi

Design outer hand

Design palm

Henna design kaki

Simple Design
Family Package RM30/30mins
That's me!

Inai Hana 22 May 2013

Lamanya tidak update belogh ni. Macam ter-bz pula beberapa hari ni. Balik kampung la, event la, inai orang la. Okay. Ada tu hari..ermmm 14hb May, ada sorg bride to be ni call jam 4 ptg, kata mau minta inai. Last minute bgtau, nda apa la. Balik keja ja direct trus blik rumah, sbb dia kata mau dtg d rumah sy untuk buat inai, tapi aku lupa pula ambil pic sebab kelam kabut suda, dia mau btolak p lahad datu suda dlm masa 30 minit tym tu.  21st May dpt call dr Hana lagi, kata mau inai bisuknya (22 May). Padahal sudah janji dgn family untuk belanja dorg makan d windbell. (*amboi mau juga bgtau =P) Last2...jadi juga la buat inai untuk Hana, dia dtg p rumah dalam jam 9. Kesian juga pasal lambat kami siap buat, terlampau becerita suda kan. I kinda like her. Senang mau rapat sama dia ni. And her face macam kwn aku tym di johor. I miss her. And for the record, Hana ni Kadazan juga. Hmmm.. aku doakan semua saudara2 baru ni bahagia dan mendapat keberkatan daro Allah swt. :)




Monday, May 20, 2013

Henna servis for Azween, Palm Beach Villa Kinarut on 18 May 2013

Saturday morning, I seldom get myself woke this early at 7am. Usually I woke up at 8 or 9. This day, i have to serve breakfast for my husband. He's having an exam and I will be off to kinarut to inai one of my client, Azween.

This is my first time entering this Palm Beach residential, the view from the house to the beach and island, its superb. Very warming and..and...dalam diam2 i dream i buy one of the houses there. Wuuhh..heaven.

Its not hard to find her house, sampai ja. She call me from outside her house. I'm in the car that time and looking at her, i was like.. "wow..she's super white. is she chinese?.." Hehe yeah her mom is chinese and our father sama bangsa. Bangsa sungai. :)

This is my first time people request me to draw butterfly for bridal henna. Her family is kinda sweet and I understand why she want butterfly drawn on her hands. She and her mom loves butterfly.








custom design requested by bride


Friday, May 17, 2013

Servis inai pengantin - Farrah Taman Sempelang, Sembulan, 16 May 2013

Pengantin yang ni, rumah dia depan rumah aku. Orang kedah. Comellll kecil2 badan. Finance eksekutif di Sabah Electricty Sdn Bhd. Sama mcm aku plak. hihi. Susah juga cari rumah dia sebab nombor rumah tidak tersusun. Last2 terpaksa juga call.

Sampai rumah, sunyi pula.Maklumla, dorg ni orang kedah. Tiada saudara mara disini. Orangnya simple ja. Pilih design pun, kalau boleh ciput2 comel2 punya bunga. Sebab tu la design i simple sangat. :)








Thursday, May 16, 2013

Servis inai pengantin for Linda, Kg.Novunsu Donggongon 15 May 2013, 8 malam

Semalam pegi buat inai untuk this lady, name Linda. She's kadazan and about to get married with Kelantanese. This is second time saya buat inai untuk kadazan lady yg kawin org kelantan. Baru last week kasi inai Doctor Jacq, my kadazan client who marry kelantanese too. :)

It took me 15minutes from Sigah Roundabout d donggongon to reach her house. Jalan quite pusing2, thank god ada Dodo guide me to her house. Dodo was my Manager at Mcd when I was 17years old, working part time at McD while waiting to further my study. Linda is her cousin.

When sampai at her house, they greet me and they were super friendly. Satu rumah bising dengan ketawa dorang. If only my family always gather begitu, mesti best. Ok, lets talk about henna..

She choose design of chain roses, which inspired by Singaporean Henna Artist, Syra Ghulam.I love all her designs, so why don't I tried it on. So this is the result! :)

She request all same design for feet, palm and outer hands.

Henna stain results on her palm.
Henna stain result on her hand.




Feet henna design








Wishing her all the best in her new life. Semoga Allah memberkati saudara baru saya ni. Amin.
Assalamualaikum! :)



Saturday, May 11, 2013

Henna inai pengantin 9 May 2013

Henna for a lovely lady name Jacq at Hotel Promenade. She request for khaleeji design on the upper hand, so this is the result.

Design henna tapak tangan


Design khaleeji henna di atas tangan

hasil henna fingercap dan ukiran atas tangan

Henna tapak tangan dan fingercap

I'm so glad she love the results. :)




Tuesday, May 7, 2013

Thursday, May 2, 2013

Henna on Hari Pekerja

Semalam cuti Hari pekerja. So i only stay secara malas di rumah, lepas balik dari tengok wayand d centre point, kota kinabalu.. (Damn...very jamm lah di kk, it took me 40 minutes from roundabout Bandaran to Centre Point, and we miss 13 minutes of Identity Thief).

So this is what i did, done 10minutes. I don't know what people call this design, but i rather call it 3D, cuz it has some bold and thick lines. Gehehehehe~ *ketawa getek

Saya sgt gatal, 40 minit gua suda cuci. k bye







My instagram

Popular Posts